Groepslessen

Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dans fitness die latijnse internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem.

Zumba is goed voor je vet verbranding, spierversterking, betere conditie, ontspanning, meer flexibiliteit en het ontwikkelen van een betere coördinatie!

Warmte Yoga

yoga_goforit

Deze vorm van warmte yoga bestaat voor het grootste deel uit de beoefening van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. Het is een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen en lenigheid te bevorderen.

Warmte Yoga verwarmt je lichaam vanbuiten en  binnenuit, het zuivert je spieren en organen, voert gifstoffen af, stimuleert lichamelijke processen zoals de bloedsomloop en versterkt je lichamelijke, geestelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je blijft fit en vitaal, energiek en ontspannen en het ondersteunt een betere balans tussen leven en werk!

Club Yoga

ClubYoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest.

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubYoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen.

Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning?

ClubYoga biedt de oplossing.

ClubYoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubYoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubYoga je daar zeker bij.

Club Cycle

ClubJoy Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie.

Het is een van onze populairste programma’s. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen.

Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

ClubJoy Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie.

De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Club Power

ClubJoy Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten.

De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

ClubJoy Power is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen.

Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubJoy Power binnen handbereik.

Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

XL Training BBB

De naam zegt het al, een intensieve, uitdagende training van een uur waarbij zowel kracht als cardiovasculaire oefeningen aan bod komen. Vergelijkbaar met XL Training maar dan met de nadruk op billen, buik en benen.

Samen met maximaal 10 personen ga je aan de slag met een steeds weer wisselend trainingscircuit. Er wordt gebruik gemaakt van fitnesstoestellen maar ook van losse materialen. Vind je het prettig om in een groep te trainen, zoek je net wat meer begeleiding en wil je focus op je billen, buik en benen, dan is XL BBB training precies wat voor jou.

XL Training

Een intensieve, uitdagende training van een uur waarbij zowel kracht als cardiovasculaire oefeningen aan bod komen.

Samen met maximaal 10 personen ga je aan de slag met een steeds weer wisselend trainingscircuit. Er wordt gebruik gemaakt van de fitnesstoestellen maar ook losse materialen. Vind je het prettig om in een groep te trainen en zoek je net wat meer begeleiding, dan is XL training precies wat voor jou.

Kickboksen

Kickboksen is en populaire vechtsport ontstaan in Thailand en de VS. Bij Kickboksen mogen naast bokstechnieken ook traptechnieken gemaakt worden. Het beoefenen van Kickboksen is onder andere goed voor je algehele conditie, spieropbouw, coordinatie, lenigheid en zelfvertrouwen.

Wat maakt kickboksen nou zo leuk: het is laagdrempelig, beginner of niet, je kunt zo instappen, je leert jezelf ontdekken en je grenzen te verleggen. Een mooi bijkomstigheid is dat je weerbaar(der) wordt. Maar kickboksen is vooral fun. Ervaar het zelf!

Brisk Walk

Brisk Walking is meer dan wandelen alleen. Het is een ideale activiteit voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken.

Jong of oud, semi- of inactief, super gezond of geblesseerd of met een chronische aandoening. Een goede stap naar een actiever leven. Het is een sport met een verantwoorde trainingsopbouw die wordt beoefend onder deskundige begeleiding. Er zijn geen lastige technieken te leren, het enige dat je nodig hebt zijn goede schoenen. Verbeter je fitheid, op eigen niveau in de buitenlucht.

Tijdens de maanden juli en augustus lopen we elke woensdag in het mooie Havelte.

Hierbij een aantal vetrekpunten:

26 juli, 2 augustus en 9 augustus vertrekken we vanaf Rest. Rand van Havelte.

Op alle overige woensdagen is het vertrekpunt vanaf Echo’s Home ( Johannes Post Kazerne ).

We vertrekken om 9.00 uur.

Kicks

Kicks is een groepsles voor mannen en vrouwen waarbij gebruik wordt gemaakt van een kickbag.

Op de kickbag worden verschillende boks- & traptechnieken aangeleerd. De bewegingen zijn een uitstekend middel om aan je conditie en spierdefinitie te werken, vet te verbranden en stress te ontladen. Het is geschikt voor iedereen, beginner of al meer getraind, jong of oud

12