Testimonials

Blog Roelien Roodhof-Koopman

5 Maanden geleden werd bij mij diabetes type 2 vastgesteld… Met lood in de schoenen ben ik de sportschool in gestapt, samen met Rob en Richard een plan bedacht en aan de slag….. Hahahaha, was het maar zo makkelijk….de eerste maanden heb ik elk excuus aangegrepen om maar niet te gaan, te moe, geen zin, te druk, je kent het vast wel… Pfff, wat was ik zielig, mokkend en mopperend kwam ik al binnen, dat dit nou net mij moest overkomen……3 Keer of minder in de week sleepte ik me die kant op, wat een drama…… 

Verder lezen…

Blog Emma Gerrits

En daar stond ik dan… Alle soorten en maten aan sportscholen, diëten, crash diëten, sonja bakkeren, etc. al gehad. En ja ik had wel resultaat. Voor een maand dan. Ik besloot mijn leven (weer) om te gooien om te beginnen met stoppen met roken. Wonder boven wonder is mij dat gelukt zonder enige moeite.. Maar toen ik op de weegschaal stond zakte de moed mij in de schoenen….. +20 kilo. Afschuwelijk. Al mijn leuke kleding paste ik niet meer ik zag er mollig of nou ja…noem het maar VET uit en was diep ongelukkig. Ik voelde mij een soort wandelende skippybal als je begrijpt wat ik bedoel.. Ik moest er wat aan doen. Ik ben verdorie 23 jaar en ik weeg 121 kilo.

Verder lezen…